Προστασία από Λεϊσμανίαση (Καλαζάρ)
Η υιοθεσία ενός σκύλου
Η θερμοπληξία στο σκύλο
Δάγκωμα φιδιού
Τι κάνω αν ο σκύλος ή η γάτα μου κάνει εμετό
Τι πρέπει να έχω μαζί μου για Πρώτες Βοήθειες στο σπίτι και στο αυτοκίνητο
Δηλητηριάσεις
Τι κάνω σε περιπτώσεις κακοποίησης ζώου
Βρήκα στο δρόμο χτυπημένο ή αρρωστο ζώο
Τι είναι κακοποίηση;
Δικαιώματα και υποχρεώσεις μας σε σχέση με τα κατοικίδια
Κλαοκαιρινοί Κίνδυνοι
Μπορώ να κολυμπήσω με τον σκύλο μου;
Πρωτόκολλο Εύζωιας
Πασχαλινα OXI
Πασχα και βεγγαλικα,  κροτοφοβια
 

 Υιοθεσία Σκύλου

Η Εσμεράλντα είναι ένα απίθανο πλάσμα 3 ετών περίπου, πολύ κοινωνική με ανθρώπους και ζώα . Παιχνιδιάρα και χαδιάρα. Είναι υγιέστατη 
στειρωμένη και εμβολιασμένη. Είναι μεγάλου μεγέθους.

Ο Άρης μας είναι ένα υπέροχο υγιέστατο ζώο ημίαιμο κάνε κόρσο 14 μηνών . Έχει λάβει βασική υπακοή σε εκπαιδευτή , είναι στειρωμένος και εμβολιασμένος. 

Η Μπέτυ μας είναι ημίαιμο ποιμενικό υγιέστατο κουταβάκι 2 μηνών περίπου.

Ο Μπλού είναι ένα πανέμορφο κουτάβι μίξη με χάσκυ 4 μηνών περίπου. Είναι κοινωνικός και χαδιάρης .

Η Χαρούλα είναι ένα αξιαγάπητο κουτάβι 6 μηνών περίπου. Είναι πλήρως εμβολιασμένη και είναι ιδανική για οικογένεια . Είναι 
πολύ φιλική με παιδιά και άλλα ζώα. Θα γίνει μεγαλόσωμη

Ο Κούπερ είναι ημίαιμολαμπραντοράκι με πομενικό υγιέστατο κουταβάκι 3 μηνών περίπου.

Ο Λίνο βρέθηκε με βαθιά στο λαιμό λουρί που κάποιος πιθανόν του έβαλε σε νεαρή ηλικία και σάπισε καθώς ο σκυλάκος 
μεγάλωνε. Είναι ένα από τα πιο γλυκά πλάσματα που μπορεί κανείς να συναντήσει και χρειάζεται πολύ αγάπη . Έχει γίνει πλήρης 
αποκατάσταση του λαιμού του .

Η Λίζα μας είναι μια χαριτωμένη μικροσωμούλα 2 ετών περίπου. Είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη. Λόγω της αδέσποτης και 
δύσκολης ζωής που έζησε πριν τη βρούμε και τη φιλοξενήσουμε, είναι φοβιτσιάρα και επιφυλακτική γι αυτό χρειάζεται χρόνο για 
να εμπιστευθεί .

Η Λούνα μας είναι ημίαιμο ποιμενικό υγιέστατο κουταβάκι 2 μηνών περίπου

Ο Μίκυ είναι ημίαιμο ποιμενικό μεσαίου μεγέθους 2 ετών περίπου. Βρέθηκε δαγκωμένος και πολύ πληγωμένος και έγινε 
αποκατάσταση , ενώ πρόσφατα χειρουργήθηκε το σπασμένο πόδι επίσης από δάγκωμα .

Ο Πιτ είναι pitbull2 ετών περίπου. Είναι πολύ φιλικός και εξαιρετικός με άλλα ζώα και ανθρώπους. Είναι στειρωμένος και 
εμβολιασμένος

Ο Ρέξ είναι ένα από τα γεροντάκια μας . Είναι ένα πολύ ήρεμο ζώο , υγιές κατά τα άλλα που θα ήταν εξαιρετικό να μπορέσει να 
περάσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του σε ένα σπίτι. 

Η Ροζαλί είναι μια ημίαιμη κουκλίτσα 10 μηνών περίπου. Δε θα μεγαλώσει πολύ. Είναι γλυκύτατη , στειρωμένη και εμβολιασμένη.

Ο Τζάκ προδόθηκε και εγκαταλείφθηκε από την οικογένειά του . Είναι 2,5 ετών περίπου , υπάκουος καλοσυνάτος . Είναι στειρωμένος και εμβολιασμένος

Ο Πάπ είναι ένα από τα πιο βασανισμένα πλάσματα που η σκληρότητα των ανθρώπων παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Άκρως κοινωνικός και παιχνιδιάρης . Είναι ημίαιμοσετερ 6 ετών περίπου.

Ο Ραμόν είναι ημίαιμομαλινουά 1,5 έτους περίπου. Είναι απόλυτα υγιής και εμβολιασμένος . Είναι μεσαίου μεγέθους 

Η Μπέλλα είναι ποιμενικό 10 ετών. Έζησε αδέσποτη σχεδόν όλη της τη ζωή μέχρι να έρθει σε μας . Ζούσε με απίστευτη ταλαιπωρία , ωστόσο 
τώρα πια είναι υγιής και ήρεμη. Στειρωμένη και εμβολιασμένη.

Ο Ντέμης είναι ελληνικός ποιμενικός 2 ετών περίπου . Απίστευτα καλό ζώο με άλλα , ωστόσο χρειάζεται προσοχή με τους ξένους ανθρώπους στο χώρο του. Ιδανικός φύλακας. Είναι στειρωμένος , εμβολιασμένος και μεγαλόσωμος.

Ο Μάρλευ είναι ημίαιμος λύκος ετών περίπου . Είναι μεσαίου μεγέθους εμβολιασμένος και στειρωμένος. Συμβιώνει μόνο με θηλυκά ζώα .

Η Χιονάτι είναι ημίαιμο κοκόνι με σπιτς ηλικίας 2,5 ετών περίπου. Ζυγίζει μόνο 13 κιλάκια και είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη. 

Ο Αλεξέι είναι ημίαιμος λύκος 2 ετών περίπου. Είναι εμβολιασμένο ς , στειρωμένος και είναι μεγαλόσωμος.

Η Ντόρα είναι ελληνικός ιχνηλάτης 2 ετών περίπου. Πρόκειται για ένα ήρεμο και ντροπαλό ζώο και μάλλον γι αυτό εγκαταλείφθηκε από κυνηγό. Είναι απόλυτα ηγιής εμβολιασμένη και στειρωμένη.

Η Λιλίκα μας είναι ημίαιμολυκάκι3 ετών περίπου. Ζυγίζει 25 κιλά και είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη. Δεν κάνει με θηλυκά σκυλιά και γάτες. 
Είναι πολύ κοινωνική με τους ανθρώπους αλλά και πολύ καλός φύλακας.

Ο Μέρφυ είναι ημίαιμο βέλγικο 2 ετώνπερίπου. Είναι μεσαίου μεγέθους πολύ τρυφερός και παιχνιδιάρης. Εμβολιασμένος.

Η Πιπίτσα στάθηκε άτυχη . Ο άνθρωπος που τον φρόντιζε δε ζει πια. Η Πιπίτσα ζει πια μαζί μας . Είναι ημίαιμο γκριφόν 9 ετών περίπου, με άριστες πρόσφατες εξετάσεις αίματος, εμβολιασμένη και στειρωμένη . Είναι ιδανική για οικογένεια . Ζυγίζει 25 κιλά. 

Ο Ράστυ είναι ημίαιμομπιγκλ2 ετών περίπου . Είναι παιχνιδιάρης και πολύ κοινωνικός. Είναι εμβολιασμένος και στειρωμένος καιείναι μεσαίου 
μεγέθους .

Η Σίμπα μας είναι 12 ετών απόλυτα φιλική κι έχει ανάγκη ένα σπίτι . Είναι απόλυτα υγιής με πρόσφατες εξετάσεις αίματος και είναι εμβολιασμένη. Είναι πολύ ήρεμη , ιδανική συντροφιά για κάποιον που θέλει ένα ήρεμο ζώο. 

Ο Σνούπυ στάθηκε άτυχος . Ο άνθρωπος που τον φρόντιζε δε ζει πια. Ο Σνούπυ ζει πια μαζί μας . Είναι ημίαιμο γκριφόν 9 ετών περίπου, με άριστες πρόσφατες εξετάσεις αίματος, εμβολιασμένος, και στειρωμένος. Είναι ιδανικός για οικογένεια . Ζυγίζει 25 κιλά. 

Η Ντόλυ είναι βίζλα που εγκαταλείφθηκε από κυνηγό επειδή είναι κροτοφοβική. Είναι 8 ετών πολύ υπάκουη καλού χαρακτήρα . Είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη.

Ο Φιόγκος είναι ημίαιμο ποιμενικό 2 ετών περίπου. Είναι εμβολιασμένος και στειρωμένος.

Η Μάγκυ είναι ημίαιμο ποιμενικό 2 ετών περίπου. Είναι ήρεμος χαρακτήρας και αγαπά τα παιχνίδια και τα χάδια. Εμβολιασμένη και στειρωμένη.

Ο Κέβιν είναι ένα γλυκύτατο ημίαιμολαμπραντόρ2,5 ετών περίπου. Είναι εμβολιασμένος,στειρωμένος και είναι μεσαίου μεγέθους.

Ο Μπλάκυ είναι τόσο παιχνιδιάρης που θα σας τρελάνει!. Είναι 3,5 ετών περίπου δε θα μεγαλώσει άλλο και ζυγίζει 20 κιλά. Εμβολιασμένος, στειρωμένος και υγιής.

Η Σούγκαρ είναι ημίαιμολυκάκι 3,5 χρονών περίπου. Είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη.

Ο Όσκαρ είναι ημίαιμολυκάκι 3,5 ετών. Είναι εμβολιασμένος και είναι μεσαίου μεγέθους.

Ο ντροπαλός της παρέας. 3,5 ετών περίπου ημίαιμο τσοπανόσκυλο .Υγιέστατος και ήρεμος ζυγίζει 30 κιλά και έχει υπέροχο τρίχωμα. Είναι εμβολιασμένος και στειρωμένος.

Ο Καραμέλος είναι ημίαιμοτσόουτσόου με λυκόσκυλο 4 ετών περίπου. Είναι ήρεμος , του αρέσουν λίγο τα παιχνίδια αλλά δεν είναι και πολύ δραστήριος. Ζυγίζει 30 κιλά . Εμβολιασμένος και στειρωμένος.

Η Τόφφυ είναι ημίαιμοτσόουτσόου με λυκόσκυλο 4 ετών περίπου. Είναι ήρεμη και δεν είναι πολύ δραστήρια. Ζυγίζει 25 κιλά . Εμβολιασμένη και στειρωμένη.

 
 

2016 © Copyright ΜΕΡΙΜΝΩ || Development AdTech